Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Indián viccek

- Hogy hívják a kövér indiánlányt?-

- Pocakhontas!


Az indián fiú kérdezi az anyját:- A bátyámat miért hívják Felkelő Nap-nak?Az indián asszony:- Mert felkelt a nap mikor megfogant.Újra kérdez a fiú:- És a nővéremet miért hívják Szökkenő Biká-nak?Az anya:- Mert akkor szökkent a bika mikor megfogant. De miért akarsz mindent tudni Lyukas Gumi?


- Hogy hívják az indián temetőt?-

- Tolltartó.


A "vegetáriánus" egy ősi indián szó.Jelentése: "rossz vadász".


- Hogy hívják az indián benzinkutast?-

- Töltőtoll.


Az indián család ül a tűz körül. A kicsi egyszercsak piszkálni kezdi a tüzet. Rászól az apa:- Kisfiam! Ne bántsd a telefont!


- Hogy kell ragozni az indiánt?-

- Inka, inkább, leginkább.


- Hogy hívják a szabadságon lévő indiánt?-

- Üdülő Bika.


Egy rendező elmegy az indiánokhoz filmet rendezni. Egyik nap megkérdezi az indián varázslót, hogy milyen idő várható mára.Az indián így felel:- Ma meleg lesz!Másnap ismét megkérdezi a rendező, hogy milyen idő lesz.Az indián azt mondja:- Esős idő várható!Másnap már a sajtóval jön, hogy az egész világ hadd lássa, létezik egy indián aki meg tudja mondani az időjárást!- Na és ma milyen idő várható?- Azt sajnos nem tudom megmondani!- És miért nem, talán mert nem egyedül jöttem?- Á, dehogy, csak elromlott a tévém, és nem láttam az időjárásjelentést!


- Hogy hívják a gyors indiánt?

- Igyek Szem.Amerikai katona őrt áll az erőd tetején. Egyszercsak lekiabál a parancsnoknak:- Parancsnok úr, jön két indián!- Barátok, vagy ellenségek?- Valószinüleg barátok, mert együtt jönnek!


Bemegy az indián hosszú idő elteltével a városi kocsmába mire ezt mondja a csaposnak:- Te csapos! Sört, bort, pálinkát, nőt.- Hát sört, bort, páleszt tudok adni, de a nő, az csak a Béla van.- Á! Nem vagyok én olyan.Kimegy az indián majd 3 év elteltével ismét bemegy ugyanabba a kocsmába.- Te csapos! Sört, bort, pálinkát, nőt.- Hát sört, bort, páleszt tudok adni, de a nő, az csak a Béla van.- Á! Nem vagyok én olyan.Ígyhát megint úgy jár az indián, hogy inni ivott, de dugni nem tudott.Kicsit vár, majd ismét 3 év elteltével bemegy a kocsmába.- Te csapos! Sört, bort, pálinkát, nőt.- Hát sört, bort, páleszt tudok adni, de a nő, az csak a Béla van.- Á! Nem vagyok én olyan. De mivel kezd hatni a pia azt mondja, hogy rendben, belemegy, de ne tudja már meg senki, mert ő
tényleg nem olyan, csak nagyon kell neki a szex.Mire a csapos ezt mondja az indiánnak:- Jó, senki nem fogja tudni, csak te, én, a Béla, meg az a 6 ember, aki a Bélát lefogja, mert a Béla sem olyan.


- Hogy hívják a hülye indiánt?-

- Dinka.


Két indián ül a folyóparton. Eltelik egy óra, mikor az öreg indián megszólal:- Uff!A fiatal indián felpattan, beleugrik a vízbe. Átúszik, majd vissza. Leül az öreg mellé és hallgat.Újabb óra múlva ismét megszólal az öreg:- Uff!A fiatal felpattan, ugrik, vissza, és hallgat tovább.Újabb óra múltán szól az öreg:- Uff!A fiatal indián dühösen válaszol:- Uffon most már maga, én már ufftam eleget!


- Miböl veszi észre az indián, hogy kiszáradt a folyó?-

- Porzik utána a kenu.


- Hogy hívják a vén indián öregasszonyt?-

- Bomlik.


- Hogy hívják a halott indiánt?

- Már sehogy...


Az öreg indián a fiával eltéved a sivatagban.- Fiam, adjál le egy lövést, hátha meghallja valaki!- A fia lead egy lövést, de semmi válasz.- Mennek tovább, majd néhány óra múlva az öreg újra mondja:- Fiam nagyon fáradt vagyok már, adj le még egy lövést, hátha meghallja valaki!- A fiú megint lő egyet, de most sincs válasz.Tovább mennek, az öreg alig vonszolja magát, és megint megszólal:- Fiam, nem bírom tovább, mindjárt meghalok, adj le egy utolsó lövést, hátha meghallja valaki!Mire a fiú:- Nem tudok többet lőni apám. Elfogyott a nyílvesszőm!


A télre készülődnek az indiánok egy hétig vágják a fát és elküldik a kisindiánt a városba, hogy kérdezze meg az emberektől, mennyire lesz hideg a tél! Az elmegy, és kérdezi a falusiakat: - Milyen hideg lesz télen? - Nagyon hideg! Az indián visszamegy, s még egy hétig vágják a fát! Elküldik ismét! Megkérdezi: - Milyen hideg lesz a tél? - Borzalmasan hideg lesz! Az indián visszamegy a hírrel, s még egy hétig vágják a fát, hogy biztos elég legyen a télre, utána elküldik ismét. - Milyen hideg lesz a tél? - Nagyon, borzalmasan hideg, iszonyú kemény telünk lesz! Az indiánok már 3 hete csak a fát vágják!


Egy fickó hazajön a mexikói nyaralásáról, és a barátainak élményeiről mesél. - Szörnyű dolog történt ott... Képzeljétek a helyzetet: indiánok jobbról, indiánok balról, indiánok előttem, indiánok a hátam
mögött... - És mit csináltál? - Mit? Megvettem az egyik takarót, amit árultak.


- Mit hall az indián a síneken?

- Szörnyet.


- Mibe bolondult bele az öreg indián?-

- El akarta dobni a régi bumerángját.


Old Shatterhand és Winnetou lovagolnak a prérin, amikor Winnetou lova megbotlik, és az indián nagyfőnök a földre esik. Ahogy ott fekszik a földön, fejét a földre tapasztva, megszólal: - Nem messze előttünk egy bölénycsorda van! Old Shatterhand körbenéz, de nem lát semmit. Csodálattal kérdi indián barátját: - Winnetou testvérem, ezt meg honnan tudja? - Az előbb estem bele fejjel egy nagy adag bölényszarba!


- Mi a haldokló indián utolsó szava?-

- Off!


Utazik egy nő és egy férfi a vonaton, és egymással szemben ülnek csendben egy kupéban.Egyszer a nő pillantást tesz a férfi himvesszőjére mely nagyon kidudorodik a nadrágban és megszólal.- Uram! Tudta hogy az indiánoknak van a leghosszabb, és a cigányoknak a legvastagabb farkuk?Drága hölgyem had mutatkozzam be, Lakatos Vinetu vagyok!


- Hogy hívják az örökké vesztes indiánt?

- Szopacs.


- Hogy hívják az ejtőernyős indiánt?-

- Aaa... paccs.


- Mire használták az indiánok a lóbőrt?-

- Abban tartották a lovaikat.


Bemegy az indián a hivatalba: - Szeretném megváltoztatni a nevem. - Miért? - Mert hosszú. - Mi a maga neve? - Messzeszálló Színaranynyílvessző Mely Mindig Célba talál. - És mire szeretné megváltoztatni? - Zutty.


Az indián ül a tóparton és nézi, ahogy a felesége mossa a ruhákat a vízesésnél. Egyszercsak egy nagy kő esik rá az asszonyra és agyonüti. - A fenébe! - mondja az indián. - A vízkő már megint tönkretette a mosógépemet!


Winnetou, Incsu Csunna és Old Shatterhand szótlanul állnak egy sziklahasadék előtt. Némán egymásra néznek, majd Winnetou csendesen belép. Bentről éles csattanás, majd fojtott káromkodás hallatszik. Kisvártatva kijön Winnetou, hatalmas kék monokli éktelenkedik a bal szeme alatt.Egymásra néznek, Incsu Csunna felsóhajt, majd némán belép a hasadékba. Bentről éles csattanás, fojtott káromkádás. Hamarosan kilép Incsu Csunna is a hasadékból, hatalmas lila monoklival a jobb szeme alatt.Ismét kérdőn néznek egymésra, Old Shatterhand megvonja vállát, nagyot köp, majd határozott léptekkel eltűnik a hasadék mélyén. Bentről éles csattanás, fojtott káromkodás, majd újabb éles csattanás és szűnni nem akaró, gyalázkodás, káromkodás hangja szűrődik ki.Kisvártatva a hasadék szájából előtűnik Old Shatterhand képe, mindkét szeme alatt szederjes zúzódásokkal. Winnetou hozzálép, jobbját barátja vállára helyezi, majd így szól:- Uff, uff! Sápadtarcú testvérem, visszafelé is rálépett a gereblyére?


- Hogy állítja meg az indián a kamiont?-

- Rálép a fékre!


Bemegy az indián a kávézóba, egyik kezében egy puska, a másikban egy nagy adag bölényszar. Így szól a pincérhez: - Én kérni kávé! - OK főnök, rögtön hozom. - mondja a pincér. Kihoz egy nagy bögre kávét, amit az indián egyhajtásra kiiszik. Ez után az indián fogja a bölényszart, feldobja a levegőbe és belelő a puskával a közepébe, majd elmegy. Másnap reggel az indián újra bemegy a kávézóba, egyik kezében egy puska, a másikban egy nagy adag bölényszar és újra így szól a pincérhez: - Én kérni kávé! - Hohó, Főnök, mi még mindig a tegnapi hagyatékát pucoljuk, mi a franc folyik itt egyáltalán? Az indián szerényen mosolyogva így szól: - Én járni topmenedzser tréning : Bemenni iroda, meginni kávé, szétlőni szar, ráhagyni többiekre takarítás és nap hátralevő részében eltűnni...

 

 
 

 
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 103628
Hónap: 2076
Nap: 93